FAQ: Pyetje & Përgjigje

Filmat kanë të gjithë nga një player i cili punon dhe nuk fshihet nga DMCA. Megjithatë nëse ju ndodh që të mos hapet filmi provoni të bëni refresh faqen, njëher apo disa herë. Në të kundërt mund të zgjidhni të shikoni nga SERVERI 02. Nëse jeni duke përdorur Smart TV, shikoni pyetjen më poshtë.

Për arsye se disa nga shfletuesit e Smart TV nuk i suportojnë filmat tanë, mund të përdoni një metodë alternative dhe më e preferuar nëpërmjet Cast / ChromeCast / Screen mirror.
Nëpërmjet kësaj metode ju mund ta luani filmin në PC apo Smartphonin tuaj dhe më pas e lidhni me Smart TV.
Disa video mësime më poshtë që të mësoni si bëhet:
Nga PC në TV: Video Mësim, Video Mësime të tjera
Nga Smartphone në TV: Video Mësim (Android), Video Mësim (Android + iPhone + iPad)

Zakonisht për çdo film ne vendosim link alternative shikimi dhe shkarkimi dhe mund t’i përdorni ato për ta shkarkuar atë. Megjithate në pjesën më të madhe të kohës ndodh që këto linke fshihen për arsye të ndryshme.
Mënyra më e mirë që sugjeron Pitkini është të instaloni software si IDM ose Browser extension për shkarkimin e videove.
Disa linke shkarkimi që mund t’ju ndihmojnë:
Internet Download Manager (Android)
Internet Download Manager (PC – Torrent)
Video Downloader PLUS (Chrome Extension)
Video DownloaderHelper (Firefox Addon)

Aktualisht nuk pranojmë të tilla kërkesa nga vizitorët. Sapo të kemi më shumë ndjekës në faqe do të fillojmë të pranojmë kërkesa gjithashtu megjithatë mos ngurroni të na bëni Follow në Instagram dhe të na pyesni, pasi disa mund t’i kemi ndërmend t’i postojmë. Mos ngurroni edhe ta shpërndani faqen me shokët tuaj në Facebook, Instagram, Messenger, Whatsapp etj.

Aktualisht në faqe nuk kemi vendosur asnjë reklamë, përfshirë popunder apo banner. SERVERI 02 vetëm ka një reklamë popunder por kjo nuk është në dorën tonë por të kompanisë qe ka playerin, megjithatë ky është një player alternativ vetëm nëse SERVERI 01 nuk funksionon normalisht.
Nuk kemi ndërmend të vendosim reklama në faqe dhe do mundohemi në maksimum që ta mbajmë kështu, të pastër.

Gjëja më e thjeshtë dhe që mund t’a bëjë kushdo, shpërndaje filmin që pëlqen në Facebook apo Whatsapp me miqtë e tu. Ata që janë të apasionuar pas filmave dhe që kanë iniciativa mund të na dërgojnë titra shqip ne formatin .srt në adresën tonë të emailit: [email protected]

Mënyra më e shpejtë qe të na kontaktoni është nëpërmjet chatit që ndodhet në faqe ose në profilin tonë në Instagram: @pitkini.tv. Nëse është diçka private mund të na shkruani në adresën tonë të emailit: [email protected]