Regjizor: Adam McKay

 • Vice

  Image Vice (2018)
  HD
  Vice (2018)
  Historia e Dick Cheney, një burokrat i Uashingtonit, i cili në heshtje mori një fuqi të jashtëzakonshme si zëvendës president i George W. Bush, duke riorganizuar vendin dhe globin me pasoja që ende i ndjejmë edhe sot...
  Image Vice (2018)
 • Anchorman: The Legend of Ron Burgundy

  Image Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)
  HD
  Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)
  Ron Burgendi është prezantuesi më i njohur i lajmeve në San Diego gjatë viteve 1970. Por çdo gjë ndryshon për të dhe për ekipin e tij kur në staf bashkohet një femër e bukur dhe joshëse.
  Image Anchorman: The Legend of Ron Burgundy (2004)
 • Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby

  Image Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006)
  HD
  Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006)
  Shoferi numër një i garave NASCAR, Riki Bobi, qëndron gjithmonë në majë, falë një pakti që ka bërë me shokun e tij më të mirë, dhe njëkohësisht koleg në skuadër, Kal Nauton I riu. Por kur një shofer i Formula 1, francez, kryeson tashmë në këto gara, talenti dhe përkushtimi i Riki Bobit vihen në provë.
  Image Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006)
 • The Big Short

  Image The Big Short (2015)
  HD
  The Big Short (2015)
  Katër ekspertë të botës së financës parashikojnë krizën financiare të kredive dhe të banesave në mes të viteve 2000 dhe vendosin ti shpallin luftë bankave të mëdha për lakminë dhe mungesën e largpamësisë.
  Image The Big Short (2015)
 • Anchorman 2: The Legend Continues

  Image Anchorman 2: The Legend Continues (2013)
  HD
  Anchorman 2: The Legend Continues (2013)
  Një prezantues lajmesh pushohet nga puna e tij dhe pas një tentative të dështuar për vetëvrasje, atij i jepet një mundësi e dytë për të dhe miqtë e tij. Një mundësi të cilën e shfrytëzojnë në maksimum dhe bëjnë histori në televizion me mënyrën e tyre të veçantë të të prezantuarit në televizion.
  Image Anchorman 2: The Legend Continues (2013)
 • The Other Guys

  Image The Other Guys (2010)
  The Other Guys (2010)
  Dy detektive të Nju Jorkit kanë mundësin të jenë në krye të detyrës por pas një gabimi që bëjnë, ata duhet të zbulojnë një planë tjetër që gjërat e tyre të rrjedhin ashtu siç kishin planifikuar.
  Image The Other Guys (2010)
 • Step Brothers

  Image Step Brothers (2008)
  Step Brothers (2008)
  Brenan dhe Dejl, dy të papunësuar 40 vjeçarë, jetojnë me prindërit e tyre. Ata njihen me njëri-tjetrin pasi prindërit e tyre martohen bashkë. Detyrohen të jetojnë në një dhomë bashkë dhe këtu nis miqësia e tyre.
  Image Step Brothers (2008)