Regjizor: Ahmed Khan

 • Baaghi 2

  Image Baaghi 2 (2018)
  HD
  Baaghi 2 (2018)
  Një oficer i ushtrisë, vepron kundër zotave të drogës dhe policëve të përfshirës për të gjetur vajzën e rrëmbyer të ish-të dashurës së tij.
  Image Baaghi 2 (2018)