Regjizor: Alejandro G. Iñárritu

 • Babel

  Image Babel (2006)
  HD
  Babel (2006)
  Tragjedia godet një çift të martuar gjatë pushimeve në shkretëtirën Marokene, duke prekur një histori ndërthurëse që përfshin katër familje të ndryshme.
  Image Babel (2006)
 • The Revenant

  Image The Revenant (2015)
  HD
  The Revenant (2015)
  Në vitet 1820, Hugh Glass, një banor i zonave kufitare, nis hakmarrjen e tij ndaj atyre që e braktisën duke e menduar të vdekur pasi u sulmua në pyll nga një ari.
  Image The Revenant (2015)
 • Birdman

  Image Birdman (2014)
  HD
  Birdman (2014)
  Rigan është një aktor që u bë i famshëm duke interpretuar një superhero, por në vazhdim humbi nga bota e kinematografisë dhe tashmë përpiqet që të bëjë nje rikthim në Broduej. Deri ditën e fundit para premierës, egoizmi i tij do i shkaktojë shumë probleme, jo vetëm në karrierë por edhe në përpjekjen e tij për tu ribashkuar me familjen.
  Image Birdman (2014)