Regjizor: Alessio Maria Federici

 • Fratelli unici

  Image Fratelli unici (2014)
  HD
  Fratelli unici (2014)
  Pietro është një kirurg i pashëm dhe i suksesshëm në të 40-tat. Pasi ai humb kujtesën prej një aksidenti, vëllai i tij kujdeset për të...
  Image Fratelli unici (2014)