Regjizor: Alex Gibney

 • The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley

  Image The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley (2019)
  HD
  The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley (2019)
  Me një shpikje të re që premtoi të revolucionarizojë testimin e gjakut, Elizabeth Holms u bë miliarderja më e re në botë, e konsideruar si Stiv Xhobsi i ardhshëm. Por, vetëm dy vjet më vonë, kompania e saj me një vlerë prej disa miliardë dollarësh, u shpërbë.
  Image The Inventor: Out for Blood in Silicon Valley (2019)
 • Zero Days

  Image Zero Days (2016)
  HD
  Zero Days (2016)
  Një dokumentar i përqëndruar te Staksnet, një virus kompjuterik i cili vetë-kopjohet të cilin SHBA-ja dhe Izraeli e lëshuan për të shkatërruar një pjesë kyçe të një centrali bërthamor Iranian, por që përhapet më shumë nga ç'ishte menduar.
  Image Zero Days (2016)