Regjizor: Antonio Campos

 • The Devil All the Time

  Image The Devil All the Time (2020)
  HD
  The Devil All the Time (2020)
  Një djalë i ri lufton për të mbrojtur të dashurit e tij në një qytet plot me kriminelë dhe korrupsion.
  Image The Devil All the Time (2020)
 • Christine

  Image Christine (2016)
  HD
  Christine (2016)
  Bazuar në histori të vërtetë. Historia e Kristinë Çubuk një gazetare që vuan nga depresioni dhe me probleme në punë ndërkohë që përpiqet të çojë karrierën përpara.
  Image Christine (2016)