Regjizor: Anurag Kashyap

 • Choked

  Image Choked (2020)
  HD
  Choked (2020)
  Një punonjëse banke, e rënduar nga borxhet e burrit të saj të papunë dhe ëndrrat e saj të parealizuara gjen një burim të fshehtë parash në dukje të pakufizuar në shtëpinë e saj.
  Image Choked (2020)
 • The Brawler

  Image The Brawler (2017)
  HD
  The Brawler (2017)
  Filmi tregon historinë e një djali të varfër që kishte ëndërr boksin. Dashuria e tij për Sunainën, i hapi probleme me xhaxhanë e saj që e kundërshtonte lidhjen e tyre për shkak të shtresave shoqërore. A do mundet ai të bëhet një boksier i vërtetë?
  Image The Brawler (2017)
 • Ugly

  Image Ugly (2014)
  HD
  Ugly (2014)
  Një korrupsion i tmerrshëm, indiferenca dhe dhuna sistematike fillon kur vajza 10-vjeçare e një aktori premtues, zhduket.
  Image Ugly (2014)
 • Gangs of Wasseypur

  Image Gangs of Wasseypur (2012)
  Gangs of Wasseypur (2012)
  Një përplasje midis Sulltanit dhe Shahid Kanit çon në dëbimin e Kanit nga Vaseipuri dhe ndez një gjakmarrje vdekjeprurëse që përfshin tre breza.
  Image Gangs of Wasseypur (2012)