Regjizor: Ariel Schulman

 • Project Power

  Image Project Power (2020)
  HD
  Project Power (2020)
  Një ish-ushtar bashkëpunon me një polic dhe një vajzë të re për të gjetur burimin e një pilule të rrezikshme, që i siguron superfuqi të përkohshme njerëzve që e pinë.
  Image Project Power (2020)
 • Paranormal Activity 4

  Image Paranormal Activity 4 (2012)
  HD
  Paranormal Activity 4 (2012)
  Kanë kaluar pesë vjet që nga zhdukja e Ketit dhe Hanterit dhe një familje dëshmon ndodhi të pashpjegueshme në lagjen e tyre kur një aty vijnë një grua me fëmijën e saj.
  Image Paranormal Activity 4 (2012)
 • Nerve

  Image Nerve (2016)
  HD
  Nerve (2016)
  Një gjimnaziste e vitit të fundit të gjimnazit, e gjen veten të përfshirë në një version online të lojës "e vërtetë apo guxim". Çdo lëvizje e saj do të vëzhgohet e çdo ndjekës mund të sugjerojë një "guxim", por çdo gjë fillon të ndërlikohet që pas "guximit" të parë. Si do mund të dalë nga kjo vorbull?
  Image Nerve (2016)
 • Viral

  Image Viral (2016)
  HD
  Viral (2016)
  Pas shpërthimit të një virusi i cili fshin shumicën e popullsisë njerëzore, një vajzë e re, dokumenton jetën e re të familjes së saj në izolim dhe mundohet të mbrojë motren e saj të infektuar.
  Image Viral (2016)