Regjizor: Brannon Braga

 • Books of Blood

  Image Books of Blood (2020)
  HD
  Books of Blood (2020)
  Një udhëtim në territorin e paeksploruar dhe të ndaluar përmes tre historive të mbetura në hapësirë?? dhe në kohë.
  Image Books of Blood (2020)