Regjizor: Çagan Irmak

 • My Grandfather’s People a.k.a Dedemin Insanlari

  Image My Grandfather’s People (2011) a.k.a Dedemin Insanlari
  HD
  My Grandfather’s People (2011) a.k.a Dedemin Insanlari
  Një film artistik që tregon historinë e gjyshit të producentit, i cili u detyrua të largohej nga Kreta në vitin 1920 gjatë shkëmbimit të popullsisë greko-turke.
  Image My Grandfather’s People (2011) a.k.a Dedemin Insanlari
 • Çocuklar Sana Emanet

  Image Çocuklar Sana Emanet (2018)
  HD
  Çocuklar Sana Emanet (2018)
  Qerimi punon si arkitekt dhe është martuar me Jezim. Zhgënjimi më i madh i tyre është pamundësia për t'u bërë me fëmijë. Teksa shkojnë në shtëpinë e tyre verore një fëmijë hidhet para makinës, dhe Qerimi lëndohet rëndë...
  Image Çocuklar Sana Emanet (2018)