Regjizor: Calvin Thomas

 • White Lie

  Image White Lie (2019)
  HD
  White Lie (2019)
  Një studente universiteti e cila shtiret si e sëmurë me kancer për të fituar vëmendje dhe përfitime monetare, përpiqet me të gjitha forcat për të ruajtur sekretin e saj.
  Image White Lie (2019)