Regjizor: Catherine Hardwicke

 • Twilight

  Image Twilight (2008)
  HD
  Twilight (2008)
  Bella Suan ka qenë gjithmonë paksa ndryshe nga të tjerët. S’ka qenë kurrë nga ata që ndjekin turmën. Kur mamaja e saj rimartohet dhe Bella zgjedh të jetojë me babain e saj në qytezën e vogël të Forksit ku bie vazhdimisht shi, nuk pret që të ndryshojë ndonjë gjë e madhe. Por ja që gjërat ndryshojnë kur ajo njihet me…
  Image Twilight (2008)
 • Plush

  Image Plush (2013) (+18)
  HD
  Plush (2013) (+18)
  Një këngëtare/shkrimtare tekstesh, pavarësisht se është e martuar, lidhet me një kitarist, të cilit ajo i zbulon shpejt se ka një të shkuar të errët që mund të jetë me rrezik për të dhe ata që ka afër.
  Image Plush (2013) (+18)
 • Miss Bala

  Image Miss Bala (2019)
  HD
  Miss Bala (2019)
  Gloria zbulon një forcë që s'e dinte ta kishte kur bëhet pjesë e një bote të rrezikshme krimi midis kufijve. Që të mbijetojë, duhet të jetë dinake, kreative dhe e fortë. Bazuar në filmin spanjoll me të njëjtin titull.
  Image Miss Bala (2019)