Regjizor: Checco Zalone

 • Tolo Tolo

  Image Tolo Tolo (2020)
  HD
  Tolo Tolo (2020)
  Biznesmeni Keko Zalone përfundon në Afrikë pas një biznesi të dështuar. Aty ai bën "udhëtimin e madh" dhe përballet me vështirësitë e emigrantëve.
  Image Tolo Tolo (2020)