Regjizor: Chris Buck

 • Surf’s Up – Bota e Sërfit

  Image Surf’s Up (2007) – Bota e Sërfit
  HD
  Surf’s Up (2007) – Bota e Sërfit
  Bota e Sërfit Dublim Shqip Kodi Maverik është një pinguin nga Shiverpuli, që do të ndërmarrë një aventurë ku do të marrë pjesë në një turne sërfi me pinguinë nga e gjithë bota.
  Image Surf’s Up (2007) – Bota e Sërfit
 • Frozen II – Mbretëresha e Dëborës 2

  Image Frozen II (2019) – Mbretëresha e Dëborës 2
  HD
  Frozen II (2019) – Mbretëresha e Dëborës 2
  Mbretëresha e Dëborës 2 (2019) Dublim Shqip Elsa, mbretëresha e dëborës ka një dhunti të jashtëzakonshme: fuqinë për të krijuar akull dhe borë. Por, pavarësisht sa e lumtur është mes njerëzve të Arendelit, Elsa nuk ndihet e plotësuar. Pasi nis të dëgjojë një zë misterioz që e thërret, ajo nis udhëtimin së bashku me motrën e saj Anën, Olafin simpatik,…
  Image Frozen II (2019) – Mbretëresha e Dëborës 2
 • Frozen – Mbretëresha e Dëborës

  Image Frozen (2013) – Mbretëresha e Dëborës
  HD
  Frozen (2013) – Mbretëresha e Dëborës
  Mbretëresha e Dëborës (2013) Dublim Shqip Optimistja e patrembur Ana niset në një udhëtim epik së bashku me njeriun e maleve Kristof dhe drerin e tij besnik Sven për të gjetur motrën e saj Elsën, fuqitë e akullta të së cilës kanë lënë mbretërinë e Arendelit në një dimër të përjetshëm. Duke u përballur me kushte të njëjta si në…
  Image Frozen (2013) – Mbretëresha e Dëborës
 • Frozen II

  Image Frozen II (2019)
  DvD
  Frozen II (2019)
  Elsa, mbretëresha e dëborës ka një dhunti të jashtëzakonshme: fuqinë për të krijuar akull dhe borë. Por, pavarësisht sa e lumtur është mes njerëzve të Arendelit, Elsa nuk ndihet e plotësuar. Pasi nis të dëgjojë një zë misterioz që e thërret, ajo nis udhëtimin së bashku me motrën e saj Anën, Olafin simpatik, Kristofin dhe drerin Sven, në pyje të…
  Image Frozen II (2019)