Regjizor: Chris Palmer

 • Superman: Man of Tomorrow

  Image Superman: Man of Tomorrow (2020)
  HD
  Superman: Man of Tomorrow (2020)
  Praktikanti Klark Kent mëson shumë rreth punës në kushte ekstreme kur Lobo dhe Paraziti shkelin në Metropolis.
  Image Superman: Man of Tomorrow (2020)