Regjizor: Chris Sanders

 • How to Train Your Dragon – Si të Zbusësh një Dragua

  Image How to Train Your Dragon (2010) – Si të Zbusësh një Dragua
  HD
  How to Train Your Dragon (2010) – Si të Zbusësh një Dragua
  Si të Zbusësh një Dragua (2010) Dublim Shqip Një Viking i ri fatkeq që aspiron të gjuajë dragonj bëhet mik i një dragoi të ri dhe mëson se mund të ketë më shumë për krijesat sesa mendonte.
  Image How to Train Your Dragon (2010) – Si të Zbusësh një Dragua
 • The Call of the Wild

  Image The Call of the Wild (2020)
  HD
  The Call of the Wild (2020)
  Bak është nje qen me zemër të madhe ku jeta e qetë shtëpiake do të përmbyset pasi ai rrëmbehet për t'u shitur si qen slite. Në aventurën e tij ai do të njoh miq të mirë dhe vendin që i takon...
  Image The Call of the Wild (2020)