Regjizor: Christian Alvart

 • Cut Off

  Image Cut Off (2018)
  HD
  Cut Off (2018)
  Paul Herzfeld gjen një kapsulë në kokën e një kufome të gjymtuar rëndë, që përmban një numër telefoni dhe një fjalë të vetme: emrin e vajzës së tij.
  Image Cut Off (2018)
 • Case 39

  Image Case 39 (2009)
  HD
  Case 39 (2009)
  Një punonjëse sociale lufton për të shpëtojë një vajzë nga prindërit e saj abuziv, por shpejt zbulon se gjendja është më e rrezikshme nga çfarë duket...
  Image Case 39 (2009)