Regjizor: Ciro Guerra

 • Waiting for the Barbarians

  Image Waiting for the Barbarians (2019)
  HD
  Waiting for the Barbarians (2019)
  Një gjykatës që punon në zonën kufitare fillon të vërë në dyshim besnikërinë e tij ndaj perandorisë, si edhe të kundërshtojë pikëpamjet e popullit të vet ndaj egërsirave .
  Image Waiting for the Barbarians (2019)
 • Birds of Passage

  Image Birds of Passage (2018)
  Birds of Passage (2018)
  Gjatë lulëzimit të marijuanës, një dekadë e dhunshme e cila nisi origjinën e trafikimit të drogës në Kolumbi, Rapajet dhe familja e tij indigjene përfshihet në një luftë për të kontrolluar biznesin i cili rezulton në shkatërrimin e jetës dhe kulturës së tyre.
  Image Birds of Passage (2018)
 • Embrace of the Serpent

  Image Embrace of the Serpent (2015)
  HD
  Embrace of the Serpent (2015)
  Historia e marrëdhënies midis Karamkates, një shërues Amazonian dhe i mbijetuari i fundit i njerëzve të tij, dhe dy shkencëtarëve që punojnë bashkë përgjatë dyzet viteve për të kërkuar një bimë shëruese të shenjtë në Amazonë.
  Image Embrace of the Serpent (2015)