Regjizor: Craig Brewer

 • Footloose

  Image Footloose (2011)
  HD
  Footloose (2011)
  Adoleshenti i ardhur nga qyteti, Ren Makormak, zhvendoset në një rrethinë të vogël ku muzika dhe rrok dhe kërcimi janë të ndaluara, por shpirti i tij rebel e tund mirë popullsinë e atij vendi.
  Image Footloose (2011)
 • Dolemite Is My Name

  Image Dolemite Is My Name (2019)
  Dolemite Is My Name (2019)
  Dëshira për të qenë i famshëm dhe për të lënë gjurmën e tij në botën, bën që Rudi Rei Mur të mos dorëzohet asnjëherë dhe të provojë çdo fushë të artit. Ai formon një skuadër të pazakontë artistësh dhe realizon një film të çuditshëm për të tërhequr vëmendje e publikut, duke rrezikur gjithçka dhe duke u përkushtuar me mish dhe…
  Image Dolemite Is My Name (2019)