Regjizor: Dania Pasquini

 • Walking on Sunshine

  Image Walking on Sunshine (2014)
  HD
  Walking on Sunshine (2014)
  Një vajzë e re (Annabel Scholey) vendos të bëjë dasmën e saj në Itali, pa e ditur se i fejuari (Greg Wise) dhe motra e saj (Hannah Arterton) kanë qenë para disa vitesh shumë të dashuruar me njëri tjetrin.
  Image Walking on Sunshine (2014)
 • StreetDance 2

  Image StreetDance 2 (2012)
  HD
  StreetDance 2 (2012)
  Pasi u poshtërua nga Grupi i kërcimit "Te pamposhturit", kërcimtari i rrugës Ash përpiqet të mbledhë kërcimtaret me të mire nga e gjithë bota për një tjetër beteje kërcimi!
  Image StreetDance 2 (2012)