Regjizor: Daniel Lee

 • White Vengeance

  Image White Vengeance (2011)
  HD
  White Vengeance (2011)
  Filmi Hakmarrja e Bardhë tregon historinë e dy vëllezërve që pretendojnë për titull gjatë rënies së dinastisë Kin, që sundonte Kinën në vitet 201-206 BC. Ndërkohë që rebelët ngriheshin, qytetet binin në kaos.
  Image White Vengeance (2011)
 • The Climbers

  Image The Climbers (2019)
  HD
  The Climbers (2019)
  Anëtarë të Sukadrës Kineze të Alpinizmit duhet të përpiqen për të disatën herë të arrijnë në majën e malit më të lartë mbi Tokë. Ata duhet të përballen me erërat e forta, ortekët dhe të ftohtin e acartë.
  Image The Climbers (2019)
 • Dragon Blade

  Image Dragon Blade (2015)
  HD
  Dragon Blade (2015)
  Kinë, gjatë dinastisë Han (206-220 Pas Krishtit), Huo An (Xheki Çan), një zyrtar i burgosur dhe i skllavëruar për një krim të cilin nuk e ka kryer ai, fillon një aleancë të çuditshme me një ushtar romak të quajtur Lucius...
  Image Dragon Blade (2015)