Regjizor: David Ayer

 • The Tax Collector

  Image The Tax Collector (2020)
  HD
  The Tax Collector (2020)
  Një "mbledhës taksash" që punon për një lord droge, sheh që siguria e familjes së tij rrezikohet kur një kundërshtar i shefit të tij shfaqet në Los Anxhelos për të shkatërruar bizneset.
  Image The Tax Collector (2020)
 • Fury

  Image Fury (2014)
  HD
  Fury (2014)
  Prill 1945: Teksa aleatët bëjnë tentimet e fundit për ta fituar luftën kundër gjermanëve, një rreshter dhe pesë ushtarët e tij me një tenkë Sherman infiltrohen në një mision brenda në territorin e armiqëve. Pa armë, me një numër të paktë ushtarësh dhe me një ushtar kadet, Doni dhe ushtarët e tij duhet të gjejnë një mënyrë që të përballen…
  Image Fury (2014)
 • Sabotage

  Image Sabotage (2014)
  HD
  Sabotage (2014)
  Tek filmi "Sabotazhi" Arnold Shvarcenegër drejton një task forcë elitë të Anti-Drogës që merret me kartelet botërore të narkotrafikut. Kur skuadra ekzekuton me sukses një sulm të armatosur në bazën e tyre sekrete, ata mendojnë se mbaruan... derisa një nga një, anëtarët e skuadrës fillojnë të eleminohen. Ndërsa numri i viktimave rritet, ata janë të gjithë të dyshuar.
  Image Sabotage (2014)
 • Street Kings

  Image Street Kings (2008)
  HD
  Street Kings (2008)
  Një polic i infiltruar i dëshpëruar nga vrasja e gruas së tij, përfshihet në vrasjen e një polici dhe duhet të pastrojë emrin e tij.
  Image Street Kings (2008)
 • End of Watch

  Image End of Watch
  HD
  End of Watch
  Puna e përditshme e dy policëve në Los Anxheles, kolegë dhe shokë, të cilët i vihen kundër forcave kriminale më të mëdhenj se ata.
  Image End of Watch
 • Suicide Squad

  Image Suicide Squad (2016)
  HD
  Suicide Squad (2016)
  Një agjenci qeveritare sekrete rekruton super-kriminelët e burgosur për të ekzekutar misione sekrete qeveritare, në shkëmbim të mëshirës.
  Image Suicide Squad (2016)