Regjizor: David Bowers

 • Astro Boy – Roboti Astro

  Image Astro Boy (2009) – Roboti Astro
  HD
  Astro Boy (2009) – Roboti Astro
  Roboti Astro Dublim Shqip Në qytetin futurist Metro, jeton roboti i vogël Astro, me aftësi të jashtëzakonshme. Ai niset në një udhëtim në kërkim të ngrohtësisë së familjes dhe përfundon në Tokë.
  Image Astro Boy (2009) – Roboti Astro
 • Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul

  Image Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (2017)
  HD
  Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (2017)
  Udhëtimi i familjes Heflej për të shkuar në festën e ditëlindjes së nëntëdhjetë të gjyshes shndërrohet në një aventura për shkak të çapkënit Greg dhe vëllait të tij.
  Image Diary of a Wimpy Kid: The Long Haul (2017)
 • Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules

  Image Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules (2011)
  HD
  Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules (2011)
  Pas pushimeve verore, Greg dhe vllau i ti Rodrick kthehen përsëri në shkolle, përsëri filloj batuta mes këtyre të dyve ata duhet të përpiqen t'mos bëjnë më gabim të cila do ju shkoj në dëm të dyve.
  Image Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules (2011)
 • Diary of a Wimpy Kid: Dog Days

  Image Diary of a Wimpy Kid: Dog Days (2012)
  HD
  Diary of a Wimpy Kid: Dog Days (2012)
  Pasi përfundon shkolla Greg është gati për ditët e verës, por i gjithë plani e tij shkon keq. Si do shkojnë ditët e verës për Gregun?
  Image Diary of a Wimpy Kid: Dog Days (2012)