Regjizor: David Fincher

 • The Girl with the Dragon Tattoo

  Image The Girl with the Dragon Tattoo (2011)
  HD
  The Girl with the Dragon Tattoo (2011)
  Gazetari Mikael Blomkvist ndihmohet në kërkimin e tij për një grua të zhdukur 40 vjetmë parë nga Lisbeth Salander, një haker e re në moshë…
  Image The Girl with the Dragon Tattoo (2011)
 • Panic Room

  Image Panic Room (2002)
  HD
  Panic Room (2002)
  Megi Altman dhe vajza e saj, luajnë një lojë vdekjeprurëse si "macja dhe miu" me tre kriminelë, në një dhomë paniku e cila është ndërtuar si strehë në rast grabitjesh. Por mos vallë dhoma është pika kyç që tre banditët kërkojnë? Këtë do e zbuloni pasi të keni parë filmin...
  Image Panic Room (2002)
 • Fight Club

  Image Fight Club (1999)
  HD
  Fight Club (1999)
  Një punonjës zyre, i cili vuan nga pagjumësia, kërkon një mënyrë për të ndryshuar jetën e tij. Ai takohet me një prodhues sapuni të djallëzuar dhe të dy formojnë një klub për ndeshje ilegale e cila zhvillohet më pas në diçka më tepër...
  Image Fight Club (1999)
 • Gone Girl

  Image Gone Girl (2014)
  HD
  Gone Girl (2014)
  Në pesëvjetorin e martesës, Nick Dunne denoncon zhdukjen e gruas së tij. Por pas një hetimi dhe këmbënguljes së vazhdueshme të medias, ai e sheh veten në mes të dyshimeve. A e vrau Nick gruan e tij apo është vetëm një i pafajshëm?
  Image Gone Girl (2014)
 • Se7en

  Image Se7en (1995)
  HD
  Se7en (1995)
  Dy detektivë, nje fillestar dhe nje veteran, gjurmojnë një vrasës serial i cili përdor 7 mëkatet si një mënyrë për t’u bërë i njohur.
  Image Se7en (1995)
 • Zodiac

  Image Zodiac (2007)
  Zodiac (2007)
  Në fund të viteve '60 dhe fillim të viteve '70, një karikaturist nga San Fransiskoja kthehet në një detektiv amator, i fiksuar pas gjetjes së vrasësit Zodiak, një individ i paidentifikuar që terrorizon Kaliforninë Veriore me një mori vrasjesh.
  Image Zodiac (2007)