Regjizor: Dean McKendrick

 • Deadly Pickup +18

  Image Deadly Pickup (2016) +18
  HD
  Deadly Pickup (2016) +18
  Breezy nuk është një vajzë e zakonshme: seksi, argëtuese, dhe një vrasëse gjakftohtë. Vdekjeprurëse si një nëpërke ajo vret me një unaze helmuese. Teksa lëviz nga qyteti në qytet, duke kapur viktimat e saj me autostop, ajo vendoset përkohësisht në shtëpinë e një çifti të ri, që nuk e kanë idenë çfarë ujku seksual kanë futur brenda.
  Image Deadly Pickup (2016) +18
 • High Heel Homicide +18

  Image High Heel Homicide (2017) +18
  HD
  High Heel Homicide (2017) +18
  Vrasje me Taka të Larta : Pas një vargu vrasjesh në qytet, dy detektivë punojnë për të zgjidhur misterin dhe për të gjetur vrasësin. Te dhënat e tyre të vetme: të gjitha viktimat janë ish-policë dhe secili ka nga një shkronjë të kuqe të vizatuar në trup. Sa do të vdesin para se vrasësi të ketë dhënë mesazhin e tij?…
  Image High Heel Homicide (2017) +18
 • Sleeping Beauties +18

  Image Sleeping Beauties (2017) +18
  HD
  Sleeping Beauties (2017) +18
  E zgjuar nga mallkimi, Bukuroshja e fjetur mahnitet me mrekullitë e shekullit të ri. Ajo bie në dashuri me një arkitekt të famshëm që po punon në rindërtimin e kështjellës që jetonte dikur, por zbulon që ka armiq që thurin komplote ndaj saj. Duke iu dorëzuar dëshirave të saj seksuale, Bukuroshja s'mund t'u rezistojë situatave plot epsh me meshkuj dhe…
  Image Sleeping Beauties (2017) +18