Regjizor: Dean Parisot

 • Bill & Ted Face the Music

  Image Bill & Ted Face the Music (2020)
  HD
  Bill & Ted Face the Music (2020)
  Një vizitore nga e ardhmja u thotë miqve të mirë, Billit dhe Tedit, se vetëm një nga këngët e tyre mund të shpëtojë realitetin dhe të sjellë harmoninë në univers. Kjo, i bën dy shokët, bashkë me familjet e tyre, të nisin kërkimin për ta zbuluar këtë mister.
  Image Bill & Ted Face the Music (2020)
 • Fun with Dick and Jane

  Image Fun with Dick and Jane (2005)
  HD
  Fun with Dick and Jane (2005)
  Kur Diku pushohet nga puna si z/president, e siguron gruan e tij Xhejn se së shpejti do të gjejë një punë tjetër dhe do të vazhdojnë të jetojnë në luks. Por, pas disa muajsh humbin pronën e tyre, karriera e Dikut si punëtor përfundon me ekstradimin e tij në Meksikë! Më të dëshpëruar se kurrë, Diku dhe Xhejn vendosin t’i…
  Image Fun with Dick and Jane (2005)