Regjizor: Deon Taylor

 • The Intruder

  Image The Intruder (2019)
  HD
  The Intruder (2019)
  Një çift të sapomartuarish blejnë një shtëpi të bukur me një sipërfaqe të madhe toke, vetëm për të zbuluar që njeriu të cilit ia kanë blerë refuzon të heqë dorë nga prona.
  Image The Intruder (2019)
 • Meet the Blacks

  Image Meet the Blacks (2016)
  HD
  Meet the Blacks (2016)
  Karl Blek e lëviz familjen e tij nga Çikago me shpresën e një jete më të mirë. Shpërngulja e tyre në Beverli Hills përkon me Spastrimin vjetor të qytetit,ku çdo krim është I ligjshëm për 12 orë.
  Image Meet the Blacks (2016)
 • Black and Blue

  Image Black and Blue (2019)
  HD
  Black and Blue (2019)
  Një police e re duhet të përballet me identitetin e saj si zezake dhe me profesionin e saj kur sheh dy policë të korruptuar që kryejnë vrasje.
  Image Black and Blue (2019)