Regjizor: Director X.

 • Center Stage: On Pointe

  Image Center Stage: On Pointe (2016)
  HD
  Center Stage: On Pointe (2016)
  Bela Parker, e cila ka jetuar gjithmonë nën hijen e motrës së saj shumë të suksesshme, gjen një mundësi për t'u rekrutuar në një nga kompanitë më të famshme të kërcimit në botë.
  Image Center Stage: On Pointe (2016)
 • SuperFly

  Image SuperFly (2018)
  HD
  SuperFly (2018)
  Duke pasur ndërmend të tërhiqet, një shpërndarës droge i suksesshëm realizon një shpërndarje të fundit, ndërkohë që përballet me kundërshtarët e tij dhe policinë.
  Image SuperFly (2018)