Regjizor: Edward Zwick

 • Jack Reacher: Never Go Back

  Image Jack Reacher: Never Go Back (2016)
  HD
  Jack Reacher: Never Go Back (2016)
  Xhek Riçer duhet të zbulojë të vërtetën e fshehur pas konspiracionit të madh qeveritar, në mënyrë që të mund të pastrojë emrin e tij. Në arrati si një i kërkuar nga ligji, Riçer zbulon një sekret potencial nga e shkuara e tij, i cili mund t’ia ndryshojë jetën përgjithmonë.
  Image Jack Reacher: Never Go Back (2016)
 • Legends of the Fall

  Image Legends of the Fall (1994)
  HD
  Legends of the Fall (1994)
  Në vitet 1900, tri vëllezër dhe babai i tyre jetojnë në një vend të largët në Montana. Ata preken nga tradhtia, historia, dashuria, natyra dhe lufta...
  Image Legends of the Fall (1994)
 • The Last Samurai

  Image The Last Samurai (2003)
  HD
  The Last Samurai (2003)
  Në vitin 1876, kapitenit të alkoolizuar, Nathan Algren, i ngarkohet detyra të trajnojë ushtrinë e perandorit Meiji për të eliminuar samurait rebelë. Por gjërat nuk shkojnë siç pritej, pasi Algren përqafon kulturën e samurajëve dhe mbetet samurai i fundit.
  Image The Last Samurai (2003)
 • Pawn Sacrifice

  Image Pawn Sacrifice (2014)
  HD
  Pawn Sacrifice (2014)
  E zhvilluar gjatë Luftës së Ftohtë, talenti amerikan i shahut, Bobi Fisher, e gjen veten mes dy superfuqive dhe problemeve të tij ndërsa sfidon Bashkimi Sovjetik.
  Image Pawn Sacrifice (2014)
 • Love and Other Drugs

  Image Love and Other Drugs (2010)
  HD
  Love and Other Drugs (2010)
  Megi Mërdok vuan nga sëmundja e Parkinsonit, dhe dëshiron që të mos lejojë askënd ta bëjë për vete, por takon shpirtin e saj binjak, Xhejmin (Gyllenhaal) i cili është goxha i aftë me femrat dhe shitjet e ilaçeve farmaceutike. Dhe shumë shpejt ata do të gjenden nën ndikimin e drogës më të fuqishme: "dashurisë".
  Image Love and Other Drugs (2010)
 • Defiance

  Image Defiance (2008)
  HD
  Defiance (2008)
  Vëllezërit hebrik të pushtuar nga nazistët e Evropës Lindore shpëtojnë duke ikur në pyjet Belarussian, ku ata bashkohen me luftëtarët e rezistencës ruse dhe përpiqen për të ndërtuar një fshat në mënyrë për të mbrojtur veten dhe rreth 1,000 hebrenj që nuk munden të luftojnë.
  Image Defiance (2008)
 • Trial by Fire

  Image Trial by Fire (2018)
  Trial by Fire (2018)
  Historia tragjike dhe e diskutueshme e Kameron Tod Uillinghamit, i cili u ekzekutua nga shteti i Teksasit për vrasjen e tre fëmijëve të tij pasi provat shkencore dhe dëshmitë e manipuluara të ekspertëve shtypën pafajësinë e tij.
  Image Trial by Fire (2018)