Regjizor: Erik Matti

 • BuyBust

  Image BuyBust (2018)
  HD
  BuyBust (2018)
  Një agjenci për zbatimin e ligjit kundër drogës bën një sulm masiv ndaj trafikantëve të drogës në lagjet e varfra të Manilas.
  Image BuyBust (2018)
 • On the Job

  Image On the Job
  HD
  On the Job
  Një thriller Filipinas i frymëzuar nga skandale e jetës së vërtetë në të cilin të burgosurit lirohen nga burgu përkohësisht për të punuar si vrasës me pagesë, në dijeni të politikanëve dhe zyrtarëve të lartë të ushtrisë.
  Image On the Job