Regjizor: Espen Sandberg

 • Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales

  Image Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)
  HD
  Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)
  Kapiten Xhek Sparrou (Harabeli) me një tjetër aventurë. Një ushtri të vdekurish kërkon hakmarrje dhe i vetmi shpëtim për të është Tridhëmbëshi i Poseidonit.
  Image Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales (2017)
 • Kon-Tiki

  Image Kon-Tiki (2012)
  HD
  Kon-Tiki (2012)
  Përshkimi epik i 4,300 miljeve të Oqeanit Paqësor nga eksploruesi legjendar norvegjez Thor Heyerdal mbi një trap me dru balse më 1947, vërtetoi se e njëjta gjë do të mund të kishte ndodhur në periudhën para-kolumbiane me shpërnguljen e amerikanojugorëve në Polinezi.
  Image Kon-Tiki (2012)