Regjizor: Etan Cohen

 • Holmes & Watson

  Image Holmes & Watson (2018)
  HD
  Holmes & Watson (2018)
  Detektivi Sherlok Holms dhe Dr. Xhon Uatsoni bashkojnë forcat për të hetuar një vrasje misterioze në Buckingham Palace. Duket çështje e lehtë, pasi të gjitha shenjat të çojnë te Xhejms Moriarti, por shumë shpejt, Sherloku do të nisë të dyshojë te një njeri që e ka shumë afër... Kush është ai që e njeh aq mirë dhe që tallet me…
  Image Holmes & Watson (2018)
 • Get Hard

  Image Get Hard (2015)
  HD
  Get Hard (2015)
  Kur milioneri Xhejms King akuzohet për vjedhje dhe mashtrim do t'i duhet të kërkojë ndihmë nga një larës makinash që ta bëjë një tip të ashpër për të përballuar jetën e vështirë në burgun e Shën Kuentin. Po a do të arrihet ky qëllim? Shikoni filmin për ta zbuluar këtë.
  Image Get Hard (2015)