Regjizor: Fernando González Molina

 • Offering to the Storm aka Ofrenda a la tormenta

  Image Offering to the Storm (2020) aka Ofrenda a la tormenta
  HD
  Offering to the Storm (2020) aka Ofrenda a la tormenta
  Kur detektivja Salazar përpiqet të zgjidh një çështje që ka përndjekur për vite me radhë qytetin dhe familjen e saj, ajo zbulon të fshehta të errëta që vënë në rrezik njerëzit pranë saj.
  Image Offering to the Storm (2020) aka Ofrenda a la tormenta
 • The Legacy of the Bones

  Image The Legacy of the Bones (2019)
  HD
  The Legacy of the Bones (2019)
  Inspektoria Amaia Salazar kthehet ne luginën e Baztanit për një çështje të re. Kësaj here as njerëzit e saj më të dashur nuk do jenë të sigurtë, pasi problemet mendore të nënës së saj do i vënë në rrezik.
  Image The Legacy of the Bones (2019)
 • Three Steps Above Heaven

  Image Three Steps Above Heaven (2010)
  HD
  Three Steps Above Heaven (2010)
  Kjo është historia e bukur e dashurisë mes djalit të keq dhe vajzës studioze. A munden dy njerëz kaq të ndryshëm të bëjnë që lidhja e tyre të funksionoj?! Ndiqni  filmin e shumë  pëlqyer dhe përjetoni  emocionet që përcillen përmes  tij.
  Image Three Steps Above Heaven (2010)
 • Palm Trees in the Snow

  Image Palm Trees in the Snow (2015)
  HD
  Palm Trees in the Snow (2015)
  Atë që gjaku ndan, gjaku do të bashkojë." Një histori me në sfond pemën familjare të një prej punëtorëve më të zellshëm të kolonive spanjolle në Guine. Një dashuri e pamundur që lufton politika, njerëz e traditën për të mbijetuar. Ndonjëherë jeta ndan në hapsirë e kohë, por kurrw në zemër.
  Image Palm Trees in the Snow (2015)