Regjizor: Gabriel Le Bomin

 • De Gaulle

  Image De Gaulle (2020)
  HD
  De Gaulle (2020)
  Paris, qershor 1940. Çifti De Gol përballet me kolapsin ushtarak dhe politik të Francës. Sharl de Goli shkon në Londër, ndërsa Ivona, gruaja e tij, e gjen veten me tre fëmijët e saj në rrugën e eksodit. Historia e jetës dhe e kthesës historike që mban firmën e gjeneralit të madh francez.
  Image De Gaulle (2020)