Regjizor: Garry Marshall

 • New Year’s Eve

  Image New Year’s Eve (2011)
  HD
  New Year’s Eve (2011)
  Në mbrëmjen më verbuese të vitit në qytetin e Nju Jorkut, historitë e dashurisë së disa njerëzve ndërthuren, duke përfshirë një çift të ngecur në ashensor, një burrë që dëshiron të takohet përsëri me një vajzë të jashtëzakonshme që e njohu për herë të parë një vit më parë, një adoleshente e cila dëshiron të vendosë pavarësinë e saj duke…
  Image New Year’s Eve (2011)
 • Valentine’s Day

  Image Valentine’s Day (2010)
  HD
  Valentine’s Day (2010)
  Ndërthurja e çifteve dhe beqarëve në Los Angeles, ndarjet dhe lidhjet në bazë të presioneve përreth dhe pritjet e ditës së Shën Valentinit.
  Image Valentine’s Day (2010)