Regjizor: George Tillman Jr.

 • The Hate U Give

  Image The Hate U Give (2018)
  HD
  The Hate U Give (2018)
  Starr bëhet dëshmitare e vrasjes së shokut të saj Kalil nga një oficer policie. Me gjithë presionet nga komuniteti ku jeton, ajo duhet të bëhet zëri i Kalilit dhe të kërkojë drejtësi.
  Image The Hate U Give (2018)
 • The Longest Ride

  Image The Longest Ride (2015)
  HD
  The Longest Ride (2015)
  Pas një aksidenti automobilistikor, jeta e një çifti ndërthuret me një burrë të vjetër, teksa ai reflekton pas në kohë në dashurinë e tij të vjetër.
  Image The Longest Ride (2015)
 • Faster

  Image Faster (2010)
  Faster (2010)
  Pas hekurave të brugut, një njeri ka planifikuar vetëm një gjë... të hakmerret për vrasjen e vëllait të tij. Tani i lirë dhe vetëm me një qëllim në jetë, ai po eliminon një nga një të gjithë fajtorët. Por sa më shumë i afrohet fundit të “listës”, aq më në rrezik vihet jeta e tij dhe pas i janë vënë,…
  Image Faster (2010)
 • Men of Honour

  Image Men of Honour (2000)
  HD
  Men of Honour (2000)
  Bazuar në historinë e vërtetë të palombarit (marinar) të parë afrikano-amerikan Carl Brashear dhe njeriut që e stërviti atë.
  Image Men of Honour (2000)