Regjizor: Greg Mottola

 • Paul

  Image Paul (2011)
  HD
  Paul (2011)
  Dy Anglez të pasionuar pas librave vizatimorë, duke udhëtuar nëpër SHBA takojnë rastësisht një alien jashtë Zonës 51.
  Image Paul (2011)
 • Keeping Up with the Joneses

  Image Keeping Up with the Joneses (2016)
  HD
  Keeping Up with the Joneses (2016)
  Një çift nga periferia e qytetit ngatërrohet në një skenar spiunazhi ndërkombëtar, kur zbulojnë se fqinjët e tyre të rinj, në dukje perfektë, janë spiunë të qeverisë.
  Image Keeping Up with the Joneses (2016)
 • Superbad

  Image Superbad (2007)
  HD
  Superbad (2007)
  Dy shokë të ngushtë Sethi dhe Evani duhet të përballen me ankthin e ndarjes nga njëri-tjetri në fund të gjimnazit ndërkohë që plani i tyre për të marrë pije alkoolike për një festë shkon keq dhe përballen me disa situata aspak të këndshme.
  Image Superbad (2007)