Regjizor: Gregor Jordan

 • Dirt Music

  Image Dirt Music (2019)
  HD
  Dirt Music (2019)
  Dy njerëz të humbur ne jetë takohen në një mënyrë po aq rastësore se dhe magjike dhe arrijnë që të ndihmojnë njëri tjetrin që të gjejnë qëllime të reja për të jetuar.
  Image Dirt Music (2019)
 • Unthinkable

  Image Unthinkable (2010)
  HD
  Unthinkable (2010)
  Një thriller psikologjik i përqendruar rreth një hetuesi "black-ops" dhe një agjent të FBI-së që vënë presion një terrorist të dyshuar në mënyrë që që të rrëfejë vendndodhjen e tre armëve bërthamore të cilat janë gati të shpërthejnë në Shtetet e Bashkuara.
  Image Unthinkable (2010)
 • The Informers

  Image The Informers (2008)
  The Informers (2008)
  Një javë në Los Anxhelos në 1983. Pjesëmarrje drejtorësh filmash, yje roku, një vampirë dhe karaktere të tjera në aventura të lidhura me seksin, drogën dhe dhunën.
  Image The Informers (2008)