Regjizor: Gregory Hoblit

 • Untraceable

  Image Untraceable (2008)
  HD
  Untraceable (2008)
  Agjentes së FBI-së, Jennifer Marsh i është dhënë një detyrë të ndjekë dhe zbulojë një vrasës të pagjurmueshëm i cili publikon video të drejtpërdrejta të viktimave të tij në internet. Me kalimin e kohës, ndjekja bëhet edhe më personale.
  Image Untraceable (2008)
 • Primal Fear

  Image Primal Fear (1996)
  HD
  Primal Fear (1996)
  Një avokat i zoti merr në mbrojtje një djalosh që akuzohet për vrasjen makabre të një prifti. A do arrijë ai ta zbulojë të vërtetën apo egoja do ia errësojë gjykimin?
  Image Primal Fear (1996)
 • Fallen

  Image Fallen (1998)
  HD
  Fallen (1998)
  Homicide detective John Hobbes witnesses the execution of serial killer Edgar Reese. Soon after the execution the killings start again, and they are very similar to Reese's style.
  Image Fallen (1998)