Regjizor: Guillermo Iván

 • Welcome to Acapulco

  Image Welcome to Acapulco (2019)
  HD
  Welcome to Acapulco (2019)
  Programuesi i lojërave kompjuterike Met Buth ka vetëm një shans për të shpëtuar karrierën e tij duke zbuluar projektin e tij më të madh të Çmimeve të Lojërave Kompjuterike në Meksikën e Re. Por pas takimit me një mik në aeroport dhe pirjes së tepërt përpara fluturimit, ai përfundon në Meksikën e thjeshtë, specifikisht në Akapulko. Në momentin që ai…
  Image Welcome to Acapulco (2019)