Regjizor: Guy Ritchie

 • King Arthur: Legend of the Sword

  Image King Arthur: Legend of the Sword (2017)
  HD
  King Arthur: Legend of the Sword (2017)
  Një film për Mbretin e Anglisë, Arturin, të cilit i vjedhin të drejtën e drejtimit të mbretërisë derisa ai nxjerr shpatën nga guri, ku duhet të njihet me trashëgiminë e tij të vërtetë dhe të marrë fronin.
  Image King Arthur: Legend of the Sword (2017)
 • The Gentlemen

  Image The Gentlemen (2019)
  HD
  The Gentlemen (2019)
  Një amerikan përpiqet të shesë perandorinë e tij fitimprurëse të marihuanës në Londër duke sjellë komplot, skema, rryshfet dhe shantazh nga tentativat që vijnë të vjedhur biznesin e tij.
  Image The Gentlemen (2019)
 • The Man from U.N.C.L.E.

  Image The Man from U.N.C.L.E. (2015)
  HD
  The Man from U.N.C.L.E. (2015)
  Në fillim të viteve 1960, agjenti i CIA-s Napoleon Solo dhe operativi i KGB Illia Kurjakin marrin pjesë në një mision të përbashkët kundër një organizate misterioze kriminale, e cila punon për shtimin e armëve bërthamore.
  Image The Man from U.N.C.L.E. (2015)
 • Lock, Stock and Two Smoking Barrels

  Image Lock, Stock and Two Smoking Barrels
  HD
  Lock, Stock and Two Smoking Barrels
  Një lojë pokeri ngatërruese zë në kurth katër shokë, banditë, kultivues të barit, fajdexhinj dhe mbledhës të borxheve dhe i përplas përballë njëri-tjetrit në ndodhi të papritura, gjithçka për hir të parave, barit dhe dy shotganëve antikë.
  Image Lock, Stock and Two Smoking Barrels
 • RocknRolla

  Image RocknRolla (2008)
  HD
  RocknRolla (2008)
  Leni Kol, një bos në Londër ka në zotërim të gjitha transaksionet e ndërtesave. Tani ai po ndihmon Juri Omoviç, një ndërtues miliarder nga Rusia. Si shenjë besimi Juri i jep Lenit një pikturë të tij me shumë vlerë e cila më pas iu vodh Lenit në shtëpinë e tij. Tani ai po kërkon pikturën e ortakut të tij para…
  Image RocknRolla (2008)
 • Sherlock Holmes

  Image Sherlock Holmes (2009)
  HD
  Sherlock Holmes (2009)
  Detektivi Sherlock Holmes dhe partneri i tij Watson përfshihen në një beteje mes forcës dhe zgjuarsisë me një dyshim se kush është kërcenim për gjithë Anglinë.
  Image Sherlock Holmes (2009)
 • Sherlock Holmes: A Game of Shadows

  Image Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)
  HD
  Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)
  Sherlock Holmes dhe miku i tij Dr. Watson bashkojnë forcat për të kapur kundërshtarin më të frikshëm, profesor Moriarty-n.
  Image Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011)
 • Revolver

  Image Revolver (2005)
  Revolver (2005)
  Kumarxhiu Xheik Grin (Jason Statham) këtë herë i futet një loje që me shumë mundësi do të ketë pasoja vdekjeprurëse.
  Image Revolver (2005)