Regjizor: Hans Petter Moland

 • In Order of Disappearance a.k.a Kraftidioten

  Image In Order of Disappearance (2014) a.k.a Kraftidioten
  HD
  In Order of Disappearance (2014) a.k.a Kraftidioten
  Një qytetar nderi i cili pastron borën e egër në Norvegji, kur djali i tij vritet gabimisht, Nils vendos të veprojë, ndryshe duke ndezur, një luftë ndërmjet gangsterit vegjetarian “Konti” dhe bosit së mafies serbe, Papa.
  Image In Order of Disappearance (2014) a.k.a Kraftidioten
 • Out Stealing Horses

  Image Out Stealing Horses (2019)
  HD
  Out Stealing Horses (2019)
  Një i ve zhvendoset në një nga pyjet e Norvegjisë pas vdekjes së gruas së tij. Në atë vend, një takim i rastësishëm rikthen kujtimet nga e kaluara e tij.
  Image Out Stealing Horses (2019)
 • Cold Pursuit

  Image Cold Pursuit (2019)
  Cold Pursuit (2019)
  Një shofer pastrueseje dëbore i pikëlluar, kërkon të hakmerret ndaj trafikantëve të drogës, të cilët i vranë djalin. Bazuar në filmin norvegjez të 2014-ës "Sipas radhës së zhdukjes".
  Image Cold Pursuit (2019)