Regjizor: Harry Bradbeer

 • Enola Holmes

  Image Enola Holmes (2020)
  HD
  Enola Holmes (2020)
  Kur motra adoleshente e Sherlock Holmes, Enola zbulon që nëna e saj është zhdukur, ajo niset për ta gjetur atë, duke u bërë një super mendjelehtë në të drejtën e saj, pasi ajo vë në majë të gishtit vëllain të saj të famshëm dhe zbërthen një komplot të rrezikshëm rreth një Lordi të ri misterioz.
  Image Enola Holmes (2020)