Regjizor: Hayao Miyazaki

 • The Wind Rises

  Image The Wind Rises (2013)
  HD
  The Wind Rises (2013)
  A look at the life of Jiro Horikoshi, the man who designed Japanese fighter planes during World War II.
  Image The Wind Rises (2013)
 • My Neighbor Totoro

  Image My Neighbor Totoro (1988)
  HD
  My Neighbor Totoro (1988)
  Kur nëna e dy vajzave sëmuret, familja zhvendoset në një shtëpi të re për të qenë më afër sajë. Aty fillojn aventurat e dy vajzave me shpirtrat e pyjeve të mrrekullueshëm.
  Image My Neighbor Totoro (1988)
 • Spirited Away

  Image Spirited Away (2001)
  HD
  Spirited Away (2001)
  "Gjatë zhvendosjes së saj në periferi, një vajzë 10 vjeçare, bredh në një botë të sunduar nga zotërat,shtrigat dhe përbindëshat, ku qeniet njerëzore shndërrohen në kafshë."
  Image Spirited Away (2001)