Regjizor: Hirokazu Koreeda

 • Shoplifters

  Image Shoplifters (2018)
  HD
  Shoplifters (2018)
  Në periferi të Tokios, jeton një "familje" e bashkuar nga besnikëria e fort dhe prirja për të vjedhur. Kur djali i tyre më i vogël arrestohet, dalin në pah sekretet që e mbanin të fshehtë ekzistencën e saj.
  Image Shoplifters (2018)
 • The Third Murder

  Image The Third Murder (2017)
  HD
  The Third Murder (2017)
  Mitsumi ka precedenca të vjetra kriminale dhe tani është sërish në vëmendjen e autoriteteve. Është një çështje e hapur dhe e mbyllur dhe Mitsumi ka rrëfyer. Në këtë pikë futet në skenë avokati premtues Shigemori, idetë e të cilit mund të bëjnë diferencën midis jetës dhe vdekjes.
  Image The Third Murder (2017)