Regjizor: Ian Niles

 • A Daughter’s Plan to Kill

  Image A Daughter’s Plan to Kill (2019)
  HD
  A Daughter’s Plan to Kill (2019)
  Kur Keti dhe Greg Karlail ftuan vajzën e braktisur të tij të jetonte me ta, s'e kishin idenë se po ftonin xhelozinë, dhunën dhe mashtrimin në shtëpi, për të shkatërruar jetën e tyre të përsosur.
  Image A Daughter’s Plan to Kill (2019)