Regjizor: Isabel Coixet

 • The Secret Life of Words

  Image The Secret Life of Words (2005)
  HD
  The Secret Life of Words (2005)
  Hana, një punëtore e fabrikës me probleme dëgjimore, merr pushimet e saj të para pas shumë viteve dhe në vend të pushimeve, ajo vendos të shkojë në një impiant nafte, ku kujdeset për një burrë që vuan nga djegie të rënda.
  Image The Secret Life of Words (2005)
 • Another Me

  Image Another Me (2014)
  HD
  Another Me (2014)
  Një adoleshenteje fillon i prishet jeta e saj kur babai i saj sëmuret rendë nga skleroza e shumëfishtë dhe në sytë e saj shfaqet një prani prani misterioze.
  Image Another Me (2014)