Regjizor: Jake Kasdan

 • Sex Tape

  Image Sex Tape (2014)
  HD
  Sex Tape (2014)
  Një çift i martuar zgjohen për të zbuluar se kaseta e seksit që kanë bërë një nate më para ka humbur duke çuar në një kërkim të çmendur rreth gjetjes se saj.
  Image Sex Tape (2014)
 • Bad Teacher

  Image Bad Teacher (2011)
  HD
  Bad Teacher (2011)
  Filmi tregon për një mësuese të shkollës së mesme e cila është e ngathët dhe e paaftë dhe urren punën e saj, studentët e saj dhe bashkëpunëtorët e saj, por tani që i dashuri i saj pasanik e braktis, ajo detyrohet të rikthehet në mësimdhënie për të fituar para mjaftueshëm për implantet e gjirit. -PS: Ky film i ka dhënë…
  Image Bad Teacher (2011)
 • Jumanji: Welcome to the Jungle

  Image Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
  HD
  Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
  Katër adoleshentë thithen në një videolojë magjike dhe e vetmja mënyrë që ata mund të shpëtojnë është të punojnë së bashku për të përfunduar lojën.
  Image Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)
 • Jumanji: The Next Level

  Image Jumanji: The Next Level (2019)
  HD
  Jumanji: The Next Level (2019)
  Grupi i njohur rikthehet, por loja ka ndryshuar. Në përpjekje për të shpëtuar Spenserin, lojtarët duhet të kalojnë shtigje të panjohura, nga shkretëtirat e thata në malet me dëborë, për t'i shpëtuar lojës më të rrezikshme në botë.
  Image Jumanji: The Next Level (2019)