Regjizor: James Gunn

 • Guardians of the Galaxy Vol. 2

  Image Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)
  Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)
  Rojtarët e Galaktikës vazhdojnë aventurat e tyre në skuadër, ndërsa zbulojnë misterin e atësisë së vërtetë të Piter Kuillit.
  Image Guardians of the Galaxy Vol. 2 (2017)
 • Guardians of the Galaxy

  Image Guardians of the Galaxy (2014)
  Guardians of the Galaxy (2014)
  Pasi ka vjedhur një sferë qiellore në hapësirën e largët, Piter Kuil me origjinë nga Toka, bëhet objektivi kryesor i të keqit Ronan, që kërkon të shkatërrojë Galaktikën. Për të luftuar kundër Ronanit dhe për të shpëtuar galaktikën nga pushteti i tij, Piteri krijon ekipin e heronjve të hapësirës të njohur si "Rojtarët e Galaktikës".
  Image Guardians of the Galaxy (2014)